CLOSE
At a glance
Investors
Mission & values
Press & Media
Business model
Careers
UniCredit Worldwide
UniCredit Factsheet
Підтримка Друкувати Додати до улюбленного

ПАТ "Укрсоцбанк" виступив генеральним спонсором конференції Business Wisdom Summit

26.09.2013

ПАТ "Укрсоцбанк", який працює під торговою маркою UniCredit Bank, виступив генеральним спонсором конференції Business Wisdom Summit, яка відбудеться 26-27 вересня 2013 року в місті Києві, у приміщенні готелю Premier Palace Hotel.

Business Wisdom Summit – одна з визначних ділових подій осіннього сезону, метою якої є обмін досвідом та унікальними знаннями у питаннях менеджменту серед лідерів різних сегментів бізнесу. Захід, організований авторитетним виданням "Інвестгазета" та Ekonomika Communication Hub, буде проходити у форматі 20-хвилинних відвертих бесід, розповідей топ-менеджерів та власників бізнесів про ситуації, які вплинули на них, як керівників, стали уроком. У дні Вusiness Wisdom Summit під одним дахом зберуться провідні топ-менеджери країни для обміну життєвими знаннями як з представниками бізнес кіл, так і з відвідувачами конференції.

Перший день саміту (26 вересня) - Owner Day- буде присвячений виступам власників бізнесів. А вже 27 вересня відбудеться CEO Day, відвідувачі якого зможуть послухати виступи топ-менеджерів найбільших компаній України.

Граціано Камелі, Голова Правління ПАТ "Укрсоцбанк", UniCredit Bank™, поділився своїм баченням успішної кар’єри напередодні старту Вusiness Wisdom Summit: "Успішний керівник чи успішний бізнесмен - це та людина, яка повністю розуміє свого клієнта. Використовуючи своє знання клієнта, він спрямовує свою діяльність на те, щоб відповідати і передбачати його очікування. Ось тоді він успішний".

"Головне, що повинні розуміти молоді люди - це те, що світ бізнесу стає все більш і більш складним і швидкість змін у ньому постійно зростає. Тож я вважаю, що головний фактор успіху - це гнучкість - вміння адаптуватися і бути відкритим до змін. Другим чинником я б назвав скромність, тому що без неї неможливо чогось навчитися. Скромність - невід'ємна умова будь-якого процесу навчання. І третє - це сміливість, тому що ти завжди повинен йти на певний ризик і маєш бути залученим у гру", додав пан Граціано.

Дізнатися більш детальну інформацію про конференцію Business Wisdom Summit, генеральним спонсором якої виступає ПАТ "Укрсоцбанк", UniCredit Bank™, можна за посиланням http://bws.investgazeta.net/lang/ru/.

 

ДОВІДКА

ПАТ "Укрсоцбанк", є учасником міжнародної Групи UniCredit. Банк було засновано у вересні 1990 року. Мережа банку налічує 378 відділень та 5 макрофілій. Персонал Банку налічує 7.5 тисяч осіб.

Фінансові показники ПАТ "Укрсоцбанк", UniCredit Bank™
(станом на 01.07.2013):

  • кредитний портфель — 24.030 млрд. грн.;
  • активи — 38.344 млрд. грн.;
  • обсяг коштів корпоративних клієнтів — 6.512 млрд. грн.;
  • обсяг коштів роздрібних клієнтів —12.233 млрд. грн.;
  • капітал — 7.697 млрд. грн.;
  • чистий прибуток Банку — 2.110 млн. грн.

Група UniCredit один з лідерів серед європейських фінансових установ, представлена на 50 ринках та у 22 країнах Європи, налічує понад 9578 відділень та більше ніж 162 000 співробітників, має активи у розмірі 969.152 млн. Євро.

З 1 вересня 2011 року ПАТ "Укрсоцбанк" здійснює свою діяльність на ринку України під торговою маркою "UniCredit Bank", зберігаючи при цьому свою юридичну назву - ПАТ "Укрсоцбанк".

Контакти:

Анастасія Пестрікова – Начальник Управління зовнішніх комунікацій ПАТ "Укрсоцбанк", UniCredit Bank™

За телефоном: +38 044 230 13 51


Прес-служба ПАТ "Укрсоцбанк"

Телефон: 0 800 5000 20
Назад




Інтернет-банкінг
Фізичним особам
Юридичним особам
Контакти
0 800 5000 20 0 800 5000 20
0 800 5000 20 0 800 5000 20
332 0 800 5000 20
Підтримка
Відділення та банкомати

Дзвінки зі стаціонарних та мобільних телефонів у мережах України безкоштовні

Номер для дзвінків з мобільного в межах України.

Тарифи операторів:

МТС: тарифікація та плата за з’єднання відповідно до Вашого тарифного плану як на дзвінок всередині мережі

Київстар: з’єднання 0.27 грн., розмова 1.00 грн./хвилина (з ПДВ)

Life:): тарифікація складає 1.06 грн./хвилина (з ПДВ та ПФ)

Для міжнародних дзвінків та дзвінків у межах України
За вказаним курсом також проводиться перерахунок операцій, проведених у валюті, відмінній від валюти карткового рахунку.

Зворотній зв'язок

Виникли запитання, пропозиції, зауваження?

Ми цінуємо співпрацю з Вами. Для того щоб поділитись своїми пропозиціями, зауваженнями, поставити запитання, будь ласка, заповніть форму зворотнього зв’язку, подану нижче або зателефонуйте до Контакт-центру ПАТ «Укрсоцбанк» за номером 0 800 5000 20 (дзвінки зі стаціонарних телефонів в межах України безкоштовні).









Я хочу отримувати інформацію про нові послуги Банку, акції та розіграші.

Поля є обов'язковими до заповнення